• Gluten free
  • GMO free
  • UV protected
  • Vegan
  • RAW food
  • Producer goods
Good for your Heart

Ismerd meg a Hempies küldetését!

A Hempies koncepció támogatói hisznek abban, hogy az elfeledett ipari kender termékek feltámasztásával közelebb kerülhetünk egy jobb, fenntarthatóbb világhoz. A jótékony hatású, THC mentes kender növény része lehet modern táplálkozásunknak, egészség megőrzésünknek és környezetünknek, ezáltal pedig jövőképünk egyik fontos alkotóelemévé válik.


A Hempies csapata hisz abban, hogy az egészséges életmód alapja a megfelelő tisztaságú és beltartalmú tápanyag. Ipari kender termesztéssel, feldolgozással és termékfejlesztéssel foglalkozunk.


Célunk, hogy a sokak által elfelejtett, vagy különböző ipari lobbik eredményeképpen, mesterségesen elnyomott ősi növény jótékony pozitív táplálkozás élettani hatását megismertessük azokkal, akik tudatos életmódot élnek.

Szeretnénk újra  előmozdítani a kender termesztést és annak élelmiszeripari felhasználását.


Superfood termékeinkkel folyamatosan új, változatos lehetőségekkel bővítjük a reform élelmiszerek piacát.


A termelés során a kender növény valamennyi alkotóelemét hasznosítjuk, így a magból készült élelmiszereken túl akár házak natúr építőanyagaiban is találkozhatunk munkánk eredményével.


A termelés során célunk a környezettudatos, fenntartható gazdálkodás megteremtése. Az ipari kender termeléssel segítjük termőtalajaink megtartását. Kender mezőink kisebb erdők szédioxid megkötő képességével rendelkeznek, oxigén kibocsátásuk pozitív hatással van Bolygónkra.